Nieuwsbrief MCC miLo april 2021

De werkafspraken app is sinds 2015 voor de regio beschikbaar. In de app staan de regionale transmurale werkafspraken, een ’smoelenboek’ met contactgegevens van alle artsen in de regio, een zorgbedwijzer, informatie over scholingen en nieuws. 

De afgelopen periode is hard gewerkt aan een actualisering van deze app, en het resultaat is een up-to-date inhoud met een vernieuwde ‘look en feel’. 

Aanstaande donderdag 22 april staat de livegang gepland. U ontvangt dan een email met een uitnodiging om in te loggen via een account dat al is aangemaakt voor u. 
​​Voor degenen die de app nu al gebruiken, geldt dit ook. Helaas was het niet mogelijk om de oude accounts om te zetten, met excuses voor dit ongemak.
Alle huidige gebruikers krijgen dus een nieuw account met nieuwe inloggegevens! 

Indien u vragen heeft, kunt u die natuurlijk altijd aan ons stellen via info@mcc-milo.nl of u kunt naar de FAQ op onze website gaan: https://milo-werkafspraken.nl

In de regio is in samenwerking met eerstelijns fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten een Paranet NAH ontwikkeld. Het doel van dit Paranet is om de patiënt met NAH de juiste eerstelijns paramedische behandeling te geven conform vigerende richtlijnen. Voor de aangesloten paramedici gelden specifieke kwaliteitseisen waaraan zij moeten voldoen. U kunt de lijst met aangesloten paramedici vinden in de MCC miLo app onder het kopje: Werkafspraken - Algemeen. 

  • Nieuw werkzaam in het LZR: Josanne Munsters, kinderarts
  • Niet langer werkzaam in het LZR: Kimberly Shudofsky, apotheker 
  • Wij gaan ... voor korte lijnen en een bekend gezicht!
  • Wij bij ... Hagro's en vakgroepen ophalen wat er leeft en wat we voor jullie kunnen betekenen!
  • Wij bereikbaar zijn via mail: info@mcc-milo.nl